Economia incotro?

Standard

Subiectul este unul de actualitate si multi se framanta si cauta solutii. Consider insa ca solutii din acelea de care cauta toti nu sunt.

Pe de alta parte, consider ca nici un stat cat de cat important de pe acest pamant nu va da faliment. De ce? Pentru ca creditorii lui vor prefera sa-l indatoreze in continuare, sa-i perceapa dobanzi, sa-l ingenuncheze, sa-i ia practic toata suveranitatea politica si economica.

Toata lumea se intreaba cine sunt creditorii… Pai creditorii unui stat sunt alte state sau banci private. Banci detinute sau controlate in proportie covarsitoare de catre perciunati, adica de evrei. Si nu numai bancile private sunt controlate de ei. Ci si bancile centrale.

Sistemul acesta economic care are la baza debitul si creditul cu dobanda nu este deloc unul crestin, practic nu are mama si nici tata. Ca si socialismul. Aceste doua modele dezastruoase pentru fiinta umana, sisteme ce au avut ca artizani de seama pe evrei.

Multi se concentreaza pe efect dar putin ajung la cauza. Cauza este lacomia bancherilor pe de-o parte si perfidia conducatorilor de state pe de alta parte. De ce perfidie? Pentru ca pe parcursul a zeci si zeci de ani au ridicat in mod artificial nivelul de trai al oamenilor, construind acolo unde nu aveau baze solide, dezvoltand economia intr-un sistem de supunere totala fata de finanta atotputernica, practic, traind pe datorie si totodata facand altele sa le plateasca pe cele precedente. Si odata intrati in aceast vortex este clar ca nu vom mai iesi niciodata.

De exemplu sa luam Italia… Cine este atat de naiv ca creaza ca Italia va reusi vreodata sa plateasca datoria tarii de 1600 de miliarde de euro? Cu siguranta nu va reusi. Numai ca aceasta mascarada de-a creditarea statelor de finanta mondiala va continua. Si poate multi se intreaba de ce? Ce-i mai trebuie acelui grup de cateva sute de persoane care detine controlul financiar asupra intregului glob pamantesc? Ii mai trebuie bani, bunuri? Mai au ei nevoie vreo motivatie economica sa imprumute in continuare? Eu cred ca nu.

Cred ca tintesc catre altceva. Catre inrobirea noastra a oamenilor. Si aici ma refer la inrobirea la propriu. Controlul total, asta e telul bancherilor mondiali, in mare lor majoritate sionisti declarati. Pentru ca vor sa il aduca pe mesia al lor sa imparateasca cu el peste ceilalti oameni pentru 1000 ani, asa cum ii invata pe ei talmudul. Insa ceea ce ignora sau nu vor sa cunoasca ei este ca Mesia deja a venit pe pamant. Insa L-au rastignit. Si acum se pregatesc de o guvernare mondiala, in care sa predea toata puterea politica si economica in mana unei singure persoane. Si acesta este antihristul.

Sa ne aiba Bunul Dumnezeu in paza si sa ne intareasca in credinta. Pentru ca vin vremuri grele.

Citeste si

In loc de inceput

Uniunea Europeana este noua Uniune Sovietica

Pr. Arsenie Papacioc despre pasapoarte cu cip

Departarea de lume

Leave a comment