In loc de inceput

Standard

In primul rand, este evident ca omenirea s-a schimbat in ultima suta de ani intr-un mod fulgerator. Totul a intrat intr-o vrie de origine materiala care a cuprins pe multi. Societatea din ziua de azi este condusa de si catre principii materiale.

Toleranta, iertarea, milostenia, bunatatea nu isi mai gasesc locul in prezent. Omului ii este indusa inca de la nastere ideea ca participarea lui fizica la aceasta lume este in esenta o competitie. O goana nebuna, un concurs cu el insusi sau cu semenii lui pentru acumularea de posesiuni materiale, functii sau putere.

Daca spui cuiva sa caute mai intai Imparatia Cerurilor si toate cele materiale se vor adauga lui va crede ca ai luat-o razna, ca esti habotnic si obtuz. Pai nu-i de mirare, cand toata mass-media promoveaza goana dupa averi, sexualitatea, desfraul, magia, evolutionismul, violenta, etc.

Practic omul de rand se naste intr-o societate care il condamna din start sa devina un robotel care sa puna umarul la desavarsirea societatii globaliste. Este nevoie de ajutorul lui Dumnezeu, caci fara El nimic nu putem, pentru a putea vedea padurea de copaci; pentru a intelege ce ni se pregateste si unde doresc sa ne duca un grup restrans, asa-zisele Elite, 150-200 de persoane care detin peste 90% din putere economica si politica de pe acest pamant.

Pe viitor o sa incerc sa dezvolt fiecare subiect in parte. Doamne ajuta!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s